Кияни скаржаться на сморід і дим у місті – депутат



Фото kyiv.ridna.ua

Останнім часом столичні жителі стали масово скаржитись на забруднення повітря у Києві. 

Про це у facebook повідомила депутат Київради Тетяна Меліхова.

"Сьогодні одночасно отримала кілька звернень від жителів різних районів Києва, які обурені смородом та задимленням повітря", - написала депутат.

Вона відзначила, що жителі Троєщини скаржаться на дивне задимлення району вночі, що триває вже більше місяця, а мешканці – на дивний сморід в районі.

"Скаржники обурені тим, що незважаючи на повсюдні повідомлення санітарно-епідеміологічної служби про перевищення вмісту шкідливих речовин в атмосфері в 2-4 рази і дивний дим, що шириться районом, його дороги та тротуари не поливаються", - написала Меліхова.

Вона закликала мера Києва дати доручення компетентним органам провести перевірку підприємств кожного району столиці на предмет здійснення несанкціонованих викидів або їх перевищення. А також доручити проводити щоденний полив асфальту у місті.

Брудне повітря – головна скарга жителів Києва за останній періодЯкщо на початку літа до мене як до депутатки зверталис...

Posted by Меліхова Тетяна Іванівна on 17 серпня 2015 р.

Як відомо, на початку серпня мешканці житлового масиву Борщагівка, що у Святошинському районі столиці, скаржилися на "хімічний сморід" у мікрорайоні, що йшов від одного з заводів.

Однак у Київській адміністрації запевнили, що рівень забруднюючих речовин у повітрі на житловому масиві Борщагівка перебуває у межах норми.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ