Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/55ccc5efecac9/
Українська правда
Київ

Сагайдак запевняє, що всі доходи законні: Я багатьом "перейшов дорогу"

13.08.2015  19:29


Фото з facebook Сагайдака

Голова Святошинського району Києва Ілля Сагайдак, якого звинувачують у незаконному збагаченні, заявляє, що всі його статки легальні, а проти нього просто розпочали брудну кампанію.  

Про це він написав у facebook у відповідь на вимогу Громадської організації "Центр протидії корупції" притягнути Сагайдака до відповідальності за незаконне збагачення.

"За останній рік на посаді голови Святошинської РДА мені вдалося зробити чимало. Ми щодня прибирали незаконні МАФи (близько 600) та наливайки (близько 50), будували нові сквери, парки та майданчики, ремонтували школи та дитячі садки… Я "перейшов дорогу" багатьом можновладцям та бандитським угрупованням, яких вигодувала стара система", - написав Сагайдак.

Він наголосив, що зараз проти нього розпочата інформаційна війна зі "спробами спаплюжити моє ім’я на підставі мною же наданих цифр з офіційної декларації".

"Ще раз повідомляю: всі дані про мої прибутки та прибутки моєї родини, вказані у декларації, за останні півроку неодноразово проходили перевірку. Між іншим, моя дружина взагалі могла відмовитись оприлюднювати свою частину декларації, але ми живемо відкрито та прозоро", - підсумував Сагайдак.

МОЯ ЗАЯВА ДЛЯ ЗМІ З ПРИВОДУ СКАНДАЛУ З МОЄЮ ДЕКЛАРАЦІЄЮ: Як ви знаєте, за останній рік на посаді голови Святошинської ...

Posted by Илья Сагайдак on 13 серпня 2015 р.

Як відомо, раніше громадська організація "Центр протидії корупції" звинувачтила голову Святошинського району Києва Іллю Сагайдака у незаконному збагаченні і вимагала притягнути його до відповідальності.  

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.