Київ розпочав демонтаж незаконних споруд на Трухановому острові. ФОТО



Київська адміністрація розпочала демонтаж незаконних споруд на Трухановому острові.  

Про це у facebook повідомив голова Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Почали демонтувати незаконні об’єкти на Трухановому острові", - написав він.

За словами чиновника, на даному етапі демонтажу підлягають об’єкти, які не мають ознак капітальних споруд, що не суперечить правилам благоустрою Києва.

Зокрема, за словами Білоцерковця, демонтували "наливайку-ресторан", на яку постійно скаржились спортсмени".
 

Благодаря взаимодействию департамента с мэром Киева Виталия Кличко и временной контрольной комиссия городского совета по...

Posted by Dmitriy Belotserkovets on 12 серпня 2015 р.

Як відомо, на засіданні 2 липня Київрада створила тимчасову контрольну комісію з питань перевірки законності розташування існуючих будинків, споруд, МАФів, а також законності передачі земельних ділянок, які знаходяться на території Труханового острова.

Згодом депутати повідомили, що на Трухановому острові виявили близько десяти капітальних об'єктів, оформлених на приватних осіб.  

9 липня мер Києва Віталій Кличко запевнив, що передасть документи щодо забудов на Трухановому острові правоохоронцям.

Автомайдан зняв на відео деякі ділянки на Трухановому острові, на яких під час керування команди Черновецького відбувалося будівництво.

Українська правда встановила, що одна з ділянок належить екс-депутату СДПУ(о) Писаренку. До іншої ділянки причетний колишній міністр Іван Плачков.

Також у липні Київрада продовжила оренду ще однієї ділянки заступнику голови ДУС Євгену Сарнацькому. Кличко заявив, що ветує це рішення.

Ще майже 3 га на Трухановому острові, віддані під базу відпочину "Славутич", контролюються колишнім секретарем Київради Олесем Довгим.

Українська правда. Київ

  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ