У Києві День Незалежності відсвяткують парадом і похованням невідомого солдата


24 серпня у столиці відбудеться парад Незалежності, молитовний захід у Софії Київській та концерт "Європейська симфонія – українській незалежності".

Про це повідомляє сайт Міністерства культури.

Напередодні Дня Незалежності, 23 серпня, на Софійській площі відбудеться урочисте підняття державного прапора за участю президента, керівників органів державної влади.

Також цього дня відкриється виставка бойових прапорів частин Збройних Сил, Нацгвардії та Держприкордонслужби, які брали участь в антитерористичній операції.

Крім того, 23 серпня на території Парку Вічної Слави відбудеться поховання останків воїна, що загинув під час проведення АТО, та перепоховання останків воїна часів Другої світової війни.

У Національній опері України до Дня Державного Прапора пройде мистецький захід "Ніхто, крім нас".

У День Незалежності, 24 серпня, традиційно відбудеться покладення квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті тощо.

На Хрещатику та Майдані Незалежності відбудеться "Парад Незалежності" - центром міста пройдуть зведені колони Збройних Сил, Національної гвардії України, Держприкордонслужби.

Релігійні організації проведуть молитви за Україну в храмах усіх конфесій. Також запланований молитовний захід у Соборі Святої Софії Національного заповідника "Софія Київська".

У Національній опері пройде мистецький захід "Європейська симфонія — Українській Незалежності".

Такий же концерт відбудеться і на Хрещатику.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ