Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/55cb00952823e/
Українська правда
Київ

Киянам знову змінять платіжки на тепло і гарячу воду. ФОТО

12.08.2015  11:15

У серпні частина столичних жителів отримають нові платіжки на послуги з опалення та гарячого водопостачання від "Київенерго".

Про це повідомляє прес-служба енергокомпанії.

Відзначається, що нові бланки створені спільно з киянами.

"У серпні нову платіжку отримають понад 80 тисяч мешканців 603 будинків столиці, які обслуговують ОСББ та ЖБК. Киянам, чиї будинки знаходяться в управлінні комунальних житлових підприємств, "Київенерго" розішле рахунки нового формату наприкінці 2015 року – на спочатку 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Такі зміни пов’язані з тим, що у липні минулого року, після змін законодавчого поля, "Київенерго" набула статусу виконавця послуг з опалення та гарячого водопостачання для населення.

"Тепер компанія розпочала створення власної бази даних клієнтів та підготовку до переходу на формат розрахунків на зразок того, який використовують європейські теплові оператори", - пояснили у "Київенерго".

Зокрема, у новій платіжці збільшено кількість рядків для заповнення показань декількох лічильників гарячої води (раніше була одна, що не завжди зручно для користувачів,я кі мають кілька лічильників).

Також нові бланки враховуватимуть дані багатотарифних лічильників.

А клієнти, які надали "Київенерго" поточні показання своїх лічильників гарячої води наприкінці місяця, надходитимуть автоматично заповнені платіжки (з урахуванням пільг і субсидій).

У "Київенерго" наголосили, що нарахування за опалення проводяться тільки в опалювальний період. Рахунок до сплати за опалення клієнти можуть використовувати у тому випадку, коли потрібно внести аванс за послуги майбутніх періодів. 

 Клікніть, щоб збільшити

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.