На Київщині влаштують велозмагання



30 серпня у Вишгородському районі Київщини відбудеться велогонка VR120 Race.

Як повідомляють організатори, учасники змагання їхатимуть по найшвидшій в Україні трасі.

"Спортсмени проїдуть дистанцію у 120 км та розвиватимуть швидкість до 60 км/год. Велогонка, що пройде вперше, збере понад 200 учасників та вже претендує стати міжнародною наступного року", - йдеться в повідомленні.

Кошти зібрані під час гонки підуть на встановлення світлодіодних знаків у тих селах Вишгородського району, що потерпають від частих наїздів автомобілів на пішоходів на переходах у темний час доби.

Велоперегони VR120 Race організовують Вишгородська райдержадміністрація, Федерація велосипедного спорту України, Федерація триатлону України.

 

Як відомо, VR120 Race – це змагання з велосипедного спорту на шосе для любителів та професіоналів (групова гонка).

Щонеділі цього літа аматори і професіонали шосейного велоспорту тренувалися на трасах під Києвом у супроводі ДАІ, проїжджаючи дистанцію завдовжки 120 км. На тренування VR120 щонеділі приїжджало близько 100 велоспортсменів. У велотренуваннях навіть брав участь посол США Джеффрі Пайєтт.

Участь у тренуваннях VR120 для велосипедистів є безкоштовною, однак велосипедисти можуть зробити добровільний благодійний внесок, який іде на встановлення світлодіодних знаків.

30 серпня літні велотренування завершаться змаганням.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ