В Українському домі влаштують книжковий ярмарок і фестиваль морозива



Фото io.ua

27-30 серпня в "Українському домі", що на вулиці Хрещатик, 2, проходитиме щорічна Київська книжкова виставка-ярмарок до Дня знань.

Про це повідомляє сайт "Українського дому".

На ярмарку представлять шкільну та навчальну літературу, дитячі книжки, художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу книгу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.  

Крім того, відвідувачі зможуть поспілкуватися з відомими письменниками сучасності.

У "Літературному салоні" щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

У рамках книжкової виставки-ярмарку відбудеться Благодійна акція "Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи", покликана зібрати книги для дитбудинків і шкіл-інтернатів.

Під час проведення виставки-ярмаку 29 та 30 серпня відбудеться "Фестиваль морозива" - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом.

У програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, інтерактивний ігровий майданчик та багато інших цікавих подій.

Вхід вільний.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ