Як економити на авіаквитках і заробляти бонуси? Реєструйтеся на Bravofriends

11.08.2015  09:00 __ На правах реклами


Часто подорожуєте? Швидше за все ви прекрасно інформовані про те, що авіаквитки зручніше купувати через інтернет. Сервісів, що надають подібну послугу, досить багато. Один з них - Bravoavia. На порталі можна забронювати посадочні місця на рейс в будь-яку точку планети. Зробити це можна буквально за кілька хвилин, оплата проводиться за допомогою банківських карт.

Купувати авіаквитки в мережі зручно і вигідно, але навіть у цьому випадку ви зможете заощадити. Існують сервіси, зареєструвавшись на яких, можна не тільки отримувати суттєві знижки на авіаквитки, але і бонуси. Один з таких порталів - Bravofriends.

Як це працює? На сайті можна купувати авіаквитки бюджетних авіакомпаній - "низька вартість". Тільки лише за те, що ви зареєструєтесь на порталі, вам негайно буде нарахований бонус у розмірі 20 євро. Їх можна відразу ж витратити на покупку посадкового місця, але можна продовжувати накопичувати гроші. Як? Залучаючи інших користувачів, таких же любителів подорожей. Варто відзначити, що з кожним роком їх стає все більше.

Реєстрація на порталі займе всього кілька хвилин. Необхідно лише вказати адресу своєї електронної пошти та ознайомитися з правилами для користувачів. Після того як акаунт буде створений, ви побачите на своєму рахунку заявлену суму - рівно 20 євро. Всім користувачам один раз на тиждень приходить розсилка з переліком усіх спецпропозицій, актуальних на даний проміжок часу. Тобто, ви в будь-який час зможете купувати авіаквитки зі значними знижками. Bravoavia не надсилати користувачам спам, ви в будь-який час можете відмовитися від розсилки.

Як накопичуються грошові кошти? За кожного запрошеного користувача (друга, знайомого) ви отримуєте бонус - рівно 1 євро. Примітно, що той кому ви порекомендували сервіс, теж отримує на свій рахунок 20 євро (після реєстрації акаунта). Вигідно, погодьтеся.

Вас цікавить питання, як можна залучити користувачів, щоб заробити на безкоштовний авіаквиток? Способів існує досить багато. Ви можете просто розсилати запрошення електронною поштою або використовувати для цього соціальні мережі. Скільки грошей можна отримати на рахунок? До 250 євро, але система пропонує ваучери і на менші суми (50, 70, 100 і т. д.). Якщо серед ваших знайомих багато завзятих мандрівників, заповітний ваучер ви отримаєте дуже швидко.

Як використовувати ваучер від Bravofriends? Після того як ви отримали його на електронну пошту, ви просто прямуєте в офіс компанії Bravoavia і обмінюєте його на авіаквиток в ту країну, яку ви завжди мріяли відвідати.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ