У Кличка похвалились, що перевиконали план надходжень до бюджету на 5%


За шість місяців 2015 року в міську казну надійшло 12,17 мільярда гривень, таким чином, план надходжень до бюджету за перше півріччя перевиконано на майже 5%.

Про це на засіданні Київради 30 липня заявив голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Києва "ударівець" Андрій Странніков, повідомляє прес-служба Київради.

"За оцінкою Департаменту фінансів, за результатами семи місяців місто вийде на показник перевиконання в 5%, а до середини вересня перевиконання може досягти 1 мільярда гривень в грошовому еквіваленті", - заявив депутат. 

На засіданні 30 липня Київрада підтримала проекти рішень про внесення змін до бюджету Києва і до програми соцекономрозвитку.

Зокрема, прийнято рішення про виділення додаткових грошей на: компенсацію різниці в тарифах на послуги вивезення побутових відходів (38 мільйонів грвиень), обслуговування питних фонтанчиків у закладах освіти (10 мільйонів), харчування та пільгові медикаменти для чорнобильців (9,8 мільйона), дотацію у сфері ЖКГ – 6,8 мільйона гривень.

Окрім того, по 1 мільйону гривень виділено на утримання мережі зовнішнього освітлення та на утримання додаткових педагогічних ставок в інклюзивних класах; 2 мільйони будуть спрямовані на оздоровлення дітей киян-учасників АТО; 2,6 мільйона – на впровадження "Єдиної інформаційної системи"; 4,2 мільйона – на утримання бюветних комплексів.

Ще 3 мільйони 482 тисячі гривень виділено на придбання обладнання у зв'язку з відновленням роботи дитсадків у Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Печерському районах. 

За програмою соцекономрозвитку збільшено видатки на: капремонт доріг на 6,3 мільйона гривень, асфальтування прибудинкових територій – 7,6 мільйона гривень, облаштування ігрових та спортивних майданчиків – 3,5 мільйона, на капремонт сходових клітин, покрівель, вікон, внутрішньо будинкових мереж та ліфтів – 24 мільйони гривень.

Крім того, збільшено фінансування капремонту покрівель, будівель закладів освіти, на заміну вікон у школах та інші заходи в галузі "Освіта" - всього близько 20 мільйонів гривень.

Як відомо, Київрада виділила 41 мільйон гривень на реконструкцію кінотеатру "Жовтень", що постраждав від пожежі у жовтні 29014 року.    

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ