Скандальний паркан в лісі під Лісники має бути знесений – Київська ОДА



Фото divannaya-sotnya.com.ua

Паркан в лісі поблизу села Лісники Києво-Святошинського району Київської області має бути знесений згідно з приписом обласної будівельно-архітектурної інспекції.

Про це на зустрічі з жителями села Лісники заявив т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Лев Парцхаладзе, повідомляє УНІАН.

Він заявив, що поки справа щодо законності землевідведення кооперативу "Горобина" 22 гектарів лісу розглядається у суді, департамент державної будівельно-архітектурної інспекції виніс припис щодо знесення паркану навколо спірної території.

"У нас є рішення про знесення до 5 серпня цього паркану тими, хто його встановлював", - сказав чиновник.

Також він додав, що прокуратура Київської області 29 липня звернулася до суду з оскарженням відведення землі кооперативу "Горобина" в Чернечому лісі біля села Лісники.

Як відомо, ділянку у 22 гектари реліктового Чернечого лісу біля Лісників захопили без жодного дозвільного документу. У лісі вже почали ставити паркани й вирубувати дерева.

За даними ЗМІ до самовільного захоплення 22 гектарів лісу можуть бути причетні нові керівники СБУ, а захоплений ліс охороняє структура бійця "Правого сектора".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ