Кличко запевняє, що не дозволить дерибанити Труханів острів


Мер Києва Віталій Кличко обіцяє ветувати рішення Київради про передачу земельної ділянки на Трухановому острові ТОВ "Будінвест-менеджмент".

Про це він написав у facebook.

"Хочу однозначно заявити, що як мер заветую так зване "рішення" Київради про передачу ТОВ "Будінвест-менеджмент" земельної ділянки для експлуатації та обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу на Трухановому острові", - заявив Кличко.

Він зазначив, що в Київраді створена і працює депутатська тимчасова контрольна комісія з питань перевірки законності споруд на Трухановому.

"Свого ґрунтовного рішення за результатами перевірок вона ще не ухвалила і не оприлюднила. Тому дивно, коли без цього і в день, коли на засіданні немає мера, Київрада роздає в оренду землю на Трухановому", – зазначив Кличко.

Мер підкреслив, що його позиція незмінна: Труханів острів – це рекреаційна зона і місце відпочинку для усіх киян.

"Окремих "князівств" там бути не може. І доступ до води повинен бути вільний для усіх, хто туди приходить відпочивати, і в усіх куточках острова", – наголосив міський голова.

Друзі! Хочу однозначно заявити, що як мер заветую так зване "рішення" Київради про передачу ТОВ "Будінвест-менеджмент" з...

Posted by Виталий Кличко on 23 липня 2015 р.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ