У Києві влаштують фестиваль україно-американської дружби



Фото з facebook

15-16 серпня в Києві пройде фестиваль україно-американської дружби #USAinUA.

Про це повідомляють організатори у facebook.

За словами організатора фестивалю Катерини Старунської, гості свята зможуть скуштувати традиційні страви американської кухні, послухати і станцювати кантрі, рок-н-рол і джаз, подивитися на ретро-автомобілі.

"Дізнатися більше про історію і традиції Америки, скуштувати справжню американську кухню, послухати музику і потанцювати ― це лише невелика частина того, що чекає відвідувачів Фестивалю #USAinUA", ― розповіла вона.  

Також столичних жителів навчить смажити правильні бургери і стейки, танцювати і запросять взяти участь у справжньому хіп-хоп батлі.

"Крім того, дати фестивалю співпадають із днем пам’яті Елвіса Преслі, а тому гостей чекає незабутнє дійство ― конкурс двійників легенди рок-н-ролу, де суддями виступлять самі глядачі", - повідомляють організатори.

Для маленьких гостей фестивалю готують цікаву програму аніматори-супергерої. Також працюватиме школа бойскаутів і майстер-класи із виготовлення індіанських амулетів.

А дорослі любителі ігор позмагаються у влучності на чемпіонатах із дартсу і стрільби. Найвідчайдушніші зможуть відчути себе справжніми ковбоями, осідлавши механічного бика.

На фестивалі можна буде не лише розважитися, а й підвищити свою обізнаність. У відкритому лекторії гостей чекають виступи досвідчених спікерів на найрізноманітніші теми.

"Мода і політика, бізнес і музика, історія і техніка ― кожен вибере цікавий для нього напрямок, зможе відвідати лекцію і взяти участь у дискусіях. Своїми знаннями можна буде сяйнути на "Вікторині США" і виграти пам’ятні призи", - запевняють організатори.  

Фестиваль проходитиме на території виставкової галереї "Атмосфера" за адресою Столичне шосе, 103.

Вартість вхідних квитків 50 гривень, дітям до 12 років вхід безкоштовний.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ