Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/559680f29a27a/
Українська правда
Київ

Кличко перед виборами вирішив відкрити в Києві 60 приймалень

03.07.2015  15:32


Фото kiev.klichko.org

Київський міський голова Віталій Кличко вирішив відкрити у столиці 60 приймалень мера.

Про це він заявив під час презентації проекту "Відкриті приймальні мера" в Оболонському районі, повідомляє прес-служба політика.

За словами Кличка, такі приймальні дозволять безпосередньо контактувати з людьми і оперативно реагувати на їхні звернення.

"Я кожного дня спілкуюся з людьми, виїжджаю, проводжу прийом громадян. Але не кожен киянин має можливість прийти чи приїхати до мерії і звернутися зі своїм питанням.

Дуже важливо мати безпосередній контакт з людьми, щоби вони могли звернутися і отримати відповідну реакцію", - пояснив ідею створення приймалень Кличко.

Відзначається, що приймальні працюватимуть у кожному районі столиці. Вони міститимуть переносну урну, де кияни зможуть залишати звернення.

Кличко запевнив, що всі звернення і скарги мешканців столиці будуть належним чином зареєстровані, розглянуті і вирішені.

Крім того, у приймальнях мера городяни зможуть отримати довідкову інформацію: про адреси точок соціального хліба, про порядок оформлення субсидії, про можливості, які дає картка киянина тощо.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.