Кличко доручив міліції очистити Хрещатик від стихійної торгівлі і машин. ФОТО



Мер Києва Віталій Кличко доручив правоохоронцям до 2 липня прибрати мобільні кав’ярні, незаконну торгівлю та стихійне паркування на Хрещатику.

Відповідне доручення міський голова озвучив під час інспекції Хрещатика разом з головами центральних районів столиці, керівництвом міліції і ДАІ, повідомляє прес-служба політика.

"Кияни звертаються до мене і кажуть: якщо так "добре" на Хрещатику, уявіть яка ситуація в інших районах. Тому я запросив керівників Шевченківського і Печерського районів, керівництво міліції та благоустрою на інспекцію", - зазначив Кличко.

Кличко вимагає прибрати авто з Хрещатика. Фото  kiev.klichko.org

За словами Кличка, автівки стоять на тротуарі й люди не можуть пройти, а центр міста починає перетворюватися на базар:

"Без будь-яких дозволів ведеться торгівля та стоять автокав’ярні, які з одного боку вбивають легальний бізнес, а з іншого не надають якісних послуг і не сплачують податків до бюджету міста. Міліція повинна врегулювати питання щодо припинення хаотичної торгівлі в центрі міста. Щоб завтра машин з кавою, незаконної торгівлі та стихійних парковок не було", - наголосив мер.

Поки ж пішоходам доводиться обходити численні авто на тротуарі. Фото  kiev.klichko.org

Також він доручив правоохоронцям негайно навести лад із паркуванням, щоби машини не стояли на пішохідній зоні.  

"Я гостро ставлю питання керівникам  міліції: якщо в районах є саботаж, і районні керівники міліції неспроможні навести лад – таких людей не повинно бути. Ми знайдемо тих, хто хоче, може і знає, як виправити ситуацію і допомагатиме нам наводити порядок", - підсумував Кличко.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ