На ВДНГ влаштують свято домашніх улюбленців



Фото namonitore.ru

28 червня на столичному ВДНГ вперше в Україні проходитиме Сімейне свято домашніх улюбленців "MyPet".

Про це повідомляють організатори у facebook.

"Вперше на одному великому святі коти та собаки будуть відриватися разом з господарями", - йдеться в повідомленні.

На гостей заходу чекатимуть:

1. Алея Ветеринарної медицини, Будинок Лекцій та Майстер-класів, де читатимуть корисні лекції, проводитимуть майстер-класи з питань утримання домашніх улюбленців.

Просто тут можна буде чіпувати тваринку за собівартістю пристрою, пройти безкоштовний медогляд у фахівці понад 30 ветеринарних клінік столиці.

2. Місцевий ринок, де можна буде ознайомитись з новинками на ринку кормів, екіпіровки, іграшок, одягу, косметики, медичних препаратів і вибрати все необхідне для своїх улюбленців.

3. Готель ‘‘Вірний друг’’ – розводчики різних порід котиків та песиків і притулки для тварин запропонують познайомитись з їхніми вихованцями. Це чудова можливість обрати собі нового друга!

4. Площа дресури, де песики зможуть отримати безкоштовний урок дресури.  
4. Алея краси, де безкоштовно причепурять домашніх улюбленців.
 
5. Головна Площа, де проходитимуть конкурси й змагання для вихованців та їх власників з подарунками від партнерів свята (показ мод, конкурс костюмів для господаря та тваринки; конкурс на кращий танець з тваринкою; конкурс на найдовший хвіст тощо).

6. Площа Котиків – спеціально відокремлене шатро, де будуть представлені виставкові коти та маленькі кошенята від розводчиків.
 
7. Провулок Дитячий, де аніматори та унікальна і єдина в Україні собачка, що навчена працювати з малечею, розважатимуть дітлахів.

8. Бульвар Сильних Тат – розваги для татусів, братиків, дідусів та просто сильних чоловіків.

9. Бульвар Комфорту
– зона відпочинку для песиків та їх господарів.  

10. Фуд Проспект – смачний стріт-фуд.

 

Крім того, у програмі шоу від собак-рятувальників; шоу циркових песиків, виступ тренованих котиків та квест з улюбленцем.

Початок заходів об 11:00.

Вхід вільний.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ