Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/558bc3df076ca/
Українська правда
Київ

Кличко просить звільнити міліціонерів, як бездіяли при демонтажу МАФів

25.06.2015  12:03

Мер Києва Віталій Кличко просить керівництво столичної міліції покарати правоохоронців, які не втрутилися, коли власники МАФів нищили комунальну техніку під час демонтажу незаконних кіосків.

Про це повідомляє прес-служба політика.

Кличко відзначив, що столична влада продовжує очищати Київ від незаконних МАФів. Зокрема, вночі 24 червня прибрали 13 МАФів.

"На станції метро "Васильківська" комунальним службам чинили великий спротив: заблокували автівки Департаменту благоустрою, прокололи шини, облили евакуатор бензином, і погрожували підпалити. Комунальники звернулися до міліції, реакції не було, правоохоронці усунулися", - обурився Кличко.

 Власники незаконних МАФів перекрили дорогу. А також заблокували автівки Департаменту благоустрою, прокололи шини, облили евакуатор бензином, і погрожували підпалити. Фото Дмитра Білоцерковця

Він додав, що звернувся до керівника столичної міліції з вимогою провести службове розслідування щодо бездіяльності правоохоронців, щоб були вжиті відповідні висновки і заходи.

"Міліціонери, які не виконують своїх обов’язків, повинні бути звільнені і притягнуті до відповідальності. Киянам потрібна міліція, яка їх захищає, професійно виконує свої обов’язки, а не "кришує" МАФи чи займається здирництвом", – наголосив Кличко.

За ночь демонтировано 13 МАФов, а в сумме за последнии два дня около 35, но самое интересное нас ждало на ст.м. Василько...

Posted by Dmitriy Belotserkovets on 23 червня 2015 р.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.