5 порад: як вибрати матрац на двоспальне ліжко ®

17.06.2015  12:40 __ На правах реклами

На сьогоднішній день пропозиція матраців з ортопедичним ефектом достатньо різноманітна, що дозволяє кожній родині купити необхідний постільній аксесуар. Пружинні (з залежним чи незалежним пружинним блоком) або без пружинні матраци – вибір кожного виробу має здійснюватися сугубо індивідуально. Це завдання не таке важке, якщо вибір стосується окремого для людини спального місця. І зовсім інша справа, коли потрібно купити матрац на двоспальне ліжко. Розглянемо поради експертів щодо успішного вибору постільного аксесуару для двох.

Порада 1. Шукаємо компроміс

Коли подружжя вирішує замінити стару основу для постільних аксесуарів на нову з ортопедичним ефектом, перед ними постає непросте питання: як оптимально поєднати різну вагу і побажання в ступені жорсткості майбутньої покупки? Адже дружині може подобатися спати на моделі середньої м’якості, в той час, коли чоловіку потрібна жорстка основа. В такому разі оптимальний  матрац в Києві купити допоможе модель двутипової жорсткості. Подібні вироби універсальні для двоспальних ліжок тому, що їх сторони відрізняються за ступенем м’якості: одна – жорстка, друга – середньої м’якості.

Порада 2: Самостійні елементи з’єднуємо воєдино

Якщо один із подружжя страждає хворобами хребта, попереку та іншими захворюваннями, а інший – абсолютно здоровий, то хворому потрібно купити виріб конкретної жорсткості, в той час як Людина без вад здоров’я може обрати собі модель за ознакою комфортності. Принциповість пояснюється тим, що, наприклад, при хворобах хребта м’який матрац не забезпечить потрібну його підтримку у природному положенні. Це буде негативно проявлятися на процесі лікування, на якості відпочинку. У той час, як надмірна жорсткість виробу, людині вагою до 95 кілограм, буде спричиняти дискомфорт під час сну. В такому випадку оптимальним рішенням буде купити два матраци (MatroLuxe Roll Spring Pocket 80х200)однакової товщини, які з’єднуються у єдину основу за допомогою наматрацника.

Порада 3: Вибір сучасної моделі

Якщо подружжя принципово відмовляється від двох окремих односпальних основ, їм доцільно купити в Києві матрац з пружинним блоком Dual Spring (подвійна пружина). Особливістю таких моделей є конструкція пружини, яка складається з основної і вкладеної. При середній вазі людини будуть задіяні зовнішні пружини, при підвищеній (від 95 кг) – стануть в пригоді внутрішні. При суцільній конструкції(як у MatroLuxe Ocean 180x190) кожен з подружжя отримає необхідну індивідуальну підтримку хребта і інших зон тіла.

Порада 4: Звертаємо увагу на наповнення

Цікавою альтернативою може виявитися рішення купити в Києві матрац з асиметричним наповнювачем на базі блока з незалежними пружинами (MatroLuxe Desert 160x200). В якості такого може використовуватись натуральний латекс або кокосова кора. Незалежні пружини забезпечать оптимальну підтримку тіла під час відпочинку, а наповнювач зможе додати необхідної жорсткості індивідуально кожному.

Порада 5: І на завершення, що не додасть комфорту

Коли постає питання про необхідність купити матрац в Києві чи іншому місті, кожна родина обирає модель, опираючись на доступний бюджет. Нерідко, бажання зекономити приводить до появи дискомфорту, який подружжя терпить на протязі багатьох років. Тому, щоб не витрачати зайвий раз чималу суму коштів, краще зробити це один раз і купити дійсно якісний виріб. Заради об’єктивності варто зазначити, що моделі із залежним пружиним блоком – не найкраще рішення для двоспального матраца, звісно, якщо Ви не бажаєте під час сну відчувати кожен рух свого партнера.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ