Біля Козина невідомий відкрив стрілянину по дітях, що купалися в озері. Оновлено



На Київщині невідомий відкрив прицільну стрілянину по дітях, які купалися у водоймі біля дорогого маєтку.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС у Київській області.

Надзвичайна подія сталася близько опівдня 15 червня біля Козина.

До чергової частини Обухівського райвідділу міліції звернувся столичний житель. Чоловік розповів, що поблизу одного з садових товариств Козина невідома особа нанесла тілесні ушкодження у вигляді синців його 12-річному сину.

З дорогого особняка по дітях відкрили прицільну стрілянину. Фото 
 з facebook Gaidamaka Kristina 

Міліціонери з’ясували, що діти купалися на озері. Вони переплили водойму на протилежний беріг, аби попірнати з пірсу.

"У цей час розпочалася прицільна стрільба з огородженого домоволодіння по дітворі – невідома особа з невстановленого пристрою вцілила в одного з хлопчиків", - йдеться в повідомленні.

Наразі працівники міліції Обухівського району встановлюють всі обставини стрілянини.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Скриншот з facebook Gaidamaka Kristina 
Фото з facebook Gaidamaka Kristina  

Як повідомив у facebook народний депутат Антон Геращенко, у дітей вистрілив охоронець одного з VIP-котеджів, розташованих на березі громадського ставка у Козине.

"Слідство за даним фактом буде вестись за статтею 296 КК, ч. 4 – хуліганство. Суд може дати особі, що стріляла і дітей, до 7 років позбавлення волі. І жоден господар, влансик шикарного особняка, його не захистить, ким би він не був", - запевнив Геращенко.

 

За даними ЛігаБізнесінформ, ділянка, з території якої велась стрілянина, зареєстрована на Георгія Івановича Мазурова.  

Фото ЛігаБізнесІнформ 

Георгій Мазуров при Януковичу займав посаду заступника гендиректора держкомпанії з експорту та імпорту продукції і послуг воєнного і спецпризначення "Укрспецекспорт" і був заступником Дмитра Саламатіна, який був признаний міністром оборони України.

Згодом депутат і радник голови МВС Антон Геращенко підтвердив, що по дітях у Козині відкрили стрільбу з особняка колишнього заступника директора "Укрспецекспорту" Георгія Мазурова.

"Про його причетність до розстрілу дитини можна буде судити після допиту того, хто безпосередньо стріляв у дитину", - написав він у Facebook.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ