На Подолі накрили нарколабораторію


Столичні правоохоронці викрили нарколабораторію на СТО у Подільському районі Києва.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві.

Відзначається, що в приміщенні гаражного боксу, де розташувалось СТО, вилучили обладнання для виготовлення наркотичних засобів, а поруч за гаражем 5 предметів, схожих на гранати та пістолет з 2 магазинами.

"У приміщенні перебував 30-річний житель столиці. Чоловік розповів, що місяць тому він почав цікавитися виготовленням наркотиків. Жодної мети збуту речовин він не мав", - відзначили в міліції.

Далі на відстані 5 метрів від тильної стіни гаражів правоохоронці виявили 5 предметів, схожих на корпуси гранат та 6 запалів. Все це було прикопано в землю. 

Також неподалік гаражів правоохоронці зупинили "Тойоту Камрі", з вилучили предмет, зовні схожий на пістолет, 2 магазини, 9 набоїв та поліетиленовий пакет з наркотичними засобами.

Усі вилучені речові докази направлено для проведення експертизи.

Розпочато три кримінальні провадження: за статтею 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів), 309 (незаконне виготовлення наркотичних засобів) та 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Слідчі дії тривають.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ