"Київавтодор" обіцяє залатати ями у 16 дворах до кінця червня



Фото kyivavtodor.kievcity.gov.ua

КК "Київавтодор" має намір відремонтувати міжквартальні проїзди та прибудинкові території за 16 адресами до кінця червня.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Відзначається, що наразі заміна асфальтового покриття проводиться у Голосіївському районі на вулиці Заболотного, 94 – проспекті Глушкова, 17 та проспекті 40-річчя Жовтня – вулиці Сєченова, 3; у Дарницькому районі від вулиці Вербицького до поліклініки № 5.

Також латають двори у Деснянському районі від вулиці Академіка Курчатова, 18 до вулиці Мілютенка, 28-Б (до дитячої поліклініки) та Дніпровському районі від вулиці Юності, 1 до вулиці Міста Шаллет і від бульвару Перова, 3 до вулиці Райдужної, 65.

Тривають роботи в Оболонському районі на вулиці Богатирській, 32 (під’їзд до лікарні); у Печерському районі на вулиці Лютеранській, 6 до будинку № 25 по вулиці Хрещатик та на вулиці Грушевського, 34/1, 34А; у Подільському районі – на проспекті Правди, 80-88.

Обіцяють відремонтувати асфальт у Святошинському районі на вулиці Уборевича, 13, 17 (дитяча поліклініка, Святошинська гімназія); у Солом’янському районі – на вулиці Іскрівській, 5, 7 – вулиці Петровського, 6, 8; проспекті Відрадному, 22 – вулиці Донця, 23 та у Шевченківському районі – на вулиці Миколи Пимоненка, 4А – 8А та від вулиці Довженка, 14/1 до вулиці Молдавської, 12-Б.

"Ремонтні роботи на вищезазначених об’єктах буде завершено до кінця червня", - запевняють у прес-службі.

Відзначається, що до кінця листопада поточного року підприємства корпорації "Київавтодор" планують відремонтувати асфальтобетонне покриття на 469 об’єктах міжквартальних та внутрішньоквартальних проїздів.

Українська правда. Київ 
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ