На вихідних у столиці чергуватимуть 2 сотні карет "швидкої" - мерія


Під час святкування Дня Києва та Дня Святої Трійці столичні медзаклади надаватимуть невідкладну допомогу всім громадянам, незалежно від місця їхнього проживання та реєстрації.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Михайло Радуцький, повідомляє сайт міської влади.

Крім того, лікарі здійснюватимуть медичний супровід всіх святкових масових заходів.

Загалом, за словами Радуцького, у Києві щодня працюватимуть 199 бригад "швидкої", з них у центральній частині міста чергуватимуть 30 травня – 15 бригад "швидкої" з 40 медичними працівниками та 31 травня – 8 бригад "швидкої" з 20 медпрацівниками.

Також буде забезпечено чергування лікарсько-сестринських бригад та роботу медпунктів під час проведення районних заходів, відповідно до плану їхнього святкування.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень.

У мерії також нагадали, що у Києві постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба "Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83" (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва), у тому числі, у святкові та вихідні дні, де можна отримати консультації та поради лікарів.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ