Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/555d94793d9fa/
Українська правда
Київ

Мер: Сподіваюся, хабарники з Шевченківського району не відкупляться

21.05.2015  11:16

Мер Києва Віталій Кличко сподівається, що перший заступник голови Шевченківського району Віктор Андрєєв та заступника директора районного комунального підприємства, яких спіймали на хабарі, не уникнуть відповідальності.

Про це він заявив на початку засідання Київради 21 травня.

"Дуже сподіваюся, що затримані чиновники-корупціонери з адміністрації Шевченківського району не відкупляться і не уникнуть відповідальності. І що, затримання "на гарячому" хабарників буде щепленням для усіх охочих хапнути "легкі" гроші", - зазначив Кличко.

Він зауважив, що для нього як для мера неприємно і прикро, що такі "діячі" працюють в Києві.

"Але те, що ми їх викриваємо свідчить, що ці нариви відкриваються. Інакше систему не вилікуєш", - сказав Кличко.

Він вкотре звернувся до громадськості і журналістів: якщо вони мають інформація про хабарників і корупціонерів, відразу повідомляти про це до КМДА або міліції.

Як відомо, правоохоронці затримали першого заступника голови Шевченківської РДА Віктора Андрєєва та першого заступника директора КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва" Петра Романюка  з отримання хабара у сумі 73,5 тисячі гривень.

У квітні Кличко пригрозив звільненням і карними провадженнями чиновникам і керівникам підрозділів, де процвітатиме корупція.

Наприкінці лютого у Києві створили Антикорупційну раду.

Також у столиці діє окремий "антикорупційний" номер телефону, за яким кияни можуть повідомляти про факти корупції в столичній владі – 0965881188.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.