Депутат від "УДАРу" не полишає надії забудувати Осокорки: знов виріс паркан. ФОТО



Вночі 19 травня на майданчику біля метро "Осокорки" знову виріс скандальний будівельний паркан, який неодноразово зносили і палили місцеві мешканці.

Про це повідомляє Facebook-спільнота "Врятуємо Осокорки".

"Вночі "Скай-Буд ЛТД" в особі депутата київради з "Удару" Сергія Котвицького знову поставив свій незаконний паркан біля станції метро "Осокорки"! Його не зупиняє, навіть, мораторій, накладений особисто підписом мера Кличко і суттєвий спротив дарничан", - йдеться в повідомленні.

 
 
 

Як видно з фото у спільноті Революційна Комендатура Дарницького району, майданчик знов огородили, працює екскаватор. За словами активістів, паркан охороняють люди в чорному. 

 

Як відомо, тут планують звести двоповерховий торговий центр, загальною площею 3,8 тисячі квадратних метрів.  

Місцеві активісти мають намір перешкодити забудові, і о 19:00 19 травня планують зібратися на акцію протесту, "щоб дати відсіч тітушкам, знести паркан і відстояти зелену зону".

Як відомо,  17 листопада 2014 року на Осокорках сталася бійка між противниками нової забудови і міліцією.

Голова МВС Арсен Аваков відсторонив начальника Дарницького райвідділу міліції від виконання службових обов'язків у зв'язку з бійкою навколо забудови на Осокорках.

На ранок 18 листопада на будівництві знову виріс паркан. Однак активісти підпалили його.

За даними ЗМІ, за будівництвом на Осокорках у Києві стоїть компанія, серед засновників якої є діючий депутат Київради від "УДАР" Сергій Котвицький.

Як відомо, протести проти цього будівництва тривають ще з червня минулого року.

Фото з ВК

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ