Київрада підкинула грошенят на реконструкцію Поштової площі і капремонт дворів


Київрада внесла зміни в бюджет Києва на 2015 рік, зменшивши доходи бюджету на 20,89 мільйона гривень та збільшивши видатки на 979,06 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

"Таким чином, доходи бюджету на 2015 рік після внесення змін складатимуть 22 мільярди 808 мільйонів гривень, а видатки — 22 мільярди 200 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Також депутати внесли зімни у програму соціально-економічного розвитку. Зокрема, збільшили спецфонд бюджету Києва на 732,726 мільйона гривень.

Зокрема, додаткові кошти спрямують на продовження робіт з реконструкції проспекту Перемоги (41,1 мільйона гривень), спорудження Подільського мостового переходу (32,2 мільйона гривень), оновлення парку трамвайних вагонів (105 мільйонів гривень), придбання ремонтувальної та прибиральної техніки для КК "Київавтодор" (60 мільйонів гривень).

На встановлення засобів примусового зниження швидкості, в тому числі біля шкіл та дитсадків додатково виділять 10 мільйонів гривень, а на встановлення світлофорів – 5 мільйонів гривень.

20 мільйонів гривень будуть додатково виділені на реконструкцію Поштової площі, зокрема, на збереження археологічних знахідок на площі.

Ще 150 мільйонів направлять на капремонт міжквартальних проїздів і 10 мільйонів гривень — на освітлення прибудинкових територій.

25 додаткових мільйонів гривень спрямують на капремонт бульвару Шевченка і 8,5 мільйона гривень — на капремонт площі Перемоги.

У сфері житлово-комунального господарства додатково передбачені кошти: на заміну і модернізацію ліфтів у житлових будинках (60 мільйонів гривень), на капремонт житлового фонду (51,5 мільйона гривень), на облаштування ігрових та спортивних майданчиків (10 мільйонів гривень).

На реконструкцію і капремонт парків виділено, а також на придбання спецтехніки для догляду за об'єктами зеленого господарства та пожежогасіння додатково передбачено по 10 мільйонів гривень.

На соцсферу додатково підуть: 24,2 мільйони гривень на завершення робіт з реконструкції школи №128, 16,3 мільйона — на реконструкцію та капремонт дитсадка №680 і стадіон "Піонер", 3 мільйони гривень — на капремонт закладів соціального обслуговування.

Окрім того, близько 50 мільйона гривень направлені на погашення кредиторської заборгованості структурними підрозділами Київської адміністрації.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ