У центрі столиці пройде концерт європейської та української музики


16 травня о 12:40 на Михайлівській площі Києва з нагоди відзначення Дня Європи відбудеться гала-концерт європейської і української хорової та інструментальної музики.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Серед творів, які прозвучать у концерті, шедеври світової класики – "Ода до радості" Л.Бетховена, "Королівський феєрверк" Г. Генделя, народні пісні європейських країн, українська музика і танці. Завершальним акордом стане виконання "Алілуя" Г. Генделя та "Молитви за Україну" М. Лисенка.

Родзинкою концерту буде виконання ансамблем "Горлиця-АРТ" естрадної та класичної музики на українському національному інструменті цимбали.

Організатори заходу прагнуть показати, що мистецтво об’єднує нас з європейськими країнами, а рівень виконавської майстерності митців Києва відповідає стандартам кращих світових колективів.

У заході візьмуть участь провідні творчі колективи нашого міста – Київський академічний муніципальний духовий оркестр, Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина", Академічний камерний хор "Хрещатик", Ансамбль солістів "Благовість" та Ансамбль  музики народів світу "Горлиця-АРТ".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ