Київ погрожує штрафувати власників і орендарів землі за сміття


Київська влада погрожує застосовувати штрафні санкції до орендарів і власників земельних ділянок та нерухомості, які занедбали свої території.

Про це під час об’їзду Печерського та Шевченківського районів заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"Проблема захаращень та смітників у столиці, які утворилися з вини балансоутримувачів, має бути вирішена, в тому числі шляхом покарань та штрафних санкцій", - наголосив чиновник.

Він відзначив, що тощо рядові працівники, попри численні труднощі та низьку зарплату, належним чином виконують свої обов'язки. Але до тих, хто забезпечує контроль за дотриманням благоустрою, є низка зауважень.

"Нашою серйозною проблемою залишається безвідповідальність деяких балансоутримувачів, які занедбали свої території. Сьогодні ми побачили приклади цього на Дніпровській набережній, на вулицях Інститутській, Лук’янівській, Багговутівській. Вони повинні залишатися в полі зору наших інспекторів аж до моменту вирішення проблеми", – заявив Пантелеєв.

Він підкреслив, що інспектори з благоустрою зобов’язані штрафувати власників та орендарів кожного занедбаного будинку чи засміченої території.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ