У Києві на травневі свята чергуватимуть 400 рятувальників і 3,5 тисячі міліціонерів


Під час травневих свят усі підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві перейдуть на посилений режим роботи.

Про це на брифінгу 28 квітня заявив в.о. начальника Головного управління ДСНС у Києві Валерій Борис, повідомляє ЛігаБізнесінформ.

За його словами, щоденно відповідати за безпеку у столиці будуть 330 рятувальників та 82 одиниці спецтехніки.

"Також у Києві сформували резерв у 210 осіб та 50 одиниць техніки – це додаткові сили, які залучатимуть на травневі свята", - сказав Борис.

Він також повідомив, що ДСНС провела рейди лісовими господарствами Києва, щоб попередити можливі загоряння, і закликав киян при виїзді на пікніки дотримуватися елементарних правил безпеки.

У свою чергу представник Головного управління МВС у Києві Віталій Поворотний відзначив, що щодоби правопорядок у Києві забезпечують близько 2,5 тисячі співробітників міліції.

Додатково на травневі свята буде залучено 3,5 тисячі правоохоронців, у тому числі тисяча міліціонерів з інших регіонів країни.

За словами представника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Романа Ткачука, на травневі свята по місту будуть чергувати 400 рятувальників і 96 одиниць спецтехніки.

"Загалом по місту чергуватимуть 400 рятувальників і 96 одиниць техніки. Це чергові сили, що перебувають на добовому чергуванні, підрозділи ГУ ДСНС, комунальної аварійно-рятувальної служби і рятувальники спеціалізованої водолазно-рятувальної служби КП Плесо", - сказав він.

Ще 277 рятувальників і 57 одиниць техніки будуть у резерві і будуть задіяні у випадку надзвичайної ситуації, додав Ткачук. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ