Під МВС влаштують марш собак


25 квітня біля Міністерства Внутрішніх справ столичні активісти проведуть Марш собак, щоб привернути увагу правоохоронців до масових убивств тварин у Києві.

Про це повідомляють організатори акції у Facebook.

"Запрошуємо власників собак з своїми улюбленцями, зоозахисників і просто небайдужих до долі тварин киян зібратися у суботу, для того, щоб висловити свою позицію та примусити правоохоронні органи виконувати ЗУ "Про міліцію", поклавши край вбивствам беззахисних собак та притягнути їх вбивць до відповідальності", - йдеться в повідомленні.  

Активісти наголошують, що у Києві почастішали випадки масового отруєння стерилізованих та чіпованих собак у Києві та активізувались "догхантери", а міліція бездіє, відмовляючись фіксувати випадки вбивств, порушувати кримінальні справи та належним чином їх розслідувати.

 



"Потім, всі разом, підемо маршем до Адміністрації президента з вимогою гарантувати виконання всіх міжнародних угод в частині захисту тварин", - наголошують активісти.

Акція розпочнеться об 11.00 біля Міністерства Внутрішніх справ, що на вулиці Богомольця, 10.

Як відомо, н12 квітня у селі Лісовичі Вишгородського району Київської області невідомі спалили притулок для тварин "Rifugio", внаслідок чого живцем згоріло 70 собак.

А всередині березня біля станції міської електрички "Борщагівка" невідомі постріляли та отруїли близько чотирьох десятків безпритульних собак.

Українська правда. Київ   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ