Під Київрадою збирається черговий проплачений мітинг – чиновник мерії



Літня жінка складає список мітингувальників. Фото Дмитра Білоцерковця

Директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець заявляє, що під Київрадою збирається черговий проплачений мітинг.

Про це він написав 23 квітня у Facebook.

"Черговий проплачений мітинг під Київрадою. Уже можна написати посібник, як заробити на мітингу))", - написав Білоцерковець, який раніше вже доводив, що за мітинги на Хрещатику люди отримують гроші.

Він додав, що люди збираються на Городецького, звідки рушать під мерію і о 10:00 розпочнуть акцію протесту.

"Оплата 80-100 гривень за три години, з 10 до 13, оплата залежить від того, якого сотника знайдете, чесного чи не дуже. Головне записатися в один зі списків", - написав чиновник і виклав у мережу фото списку.

Білоцерковець додав, що "ідеологія мітинга відсутня, цілі і вимоги зі сторони організаторів незрозумілі".

 Скриншот з Facebook

"А значить слід Кремля можливий, напруження у Києві їм ой як треба", - припустив чиновник.

Депутат Антон Геращенко заявив, що проплачений мітинг, який проходив у центрі Києва 13 березня, був організований силами, близькими до Опозиційного блоку.

Журналіст одного з телеканалів, який у березні кілька днів "наймався" на "мітинги", заявив, що за такі акції платять від 40 до 70 гривень за день, причому людей на них набирають щодня.

Після мітингів у лютому, коли люди палили під мерією шини, мер Києва Віталій Кличко заявив, що ці акції не що інше, як провокації, які потім показують російські ЗМІ.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ