ЖК "Сосновий бір" перевіряє Генпрокуратура, міліція та міська влада



На будівництво житлового комплексу "Сосновий бір", що на вул. Олевській, 15 у Святошинському районі, виїхали представники Генпрокуратури, УБЕП, УБОП, Київської та районної адміністрації.

Про це у Facebook написав голова району Ілля Сагайдак.

Він назвав цю забудову "скандальною і незаконною".

"Під час перевірки було підтверджено факт самовільного будівництва, не дивлячись на відкрите Прокуратурою Києва кримінальне впровадження. Свій протест по даному питанню висловили мешканці прилеглих будинків які страждають через свавілля забудовника і порушення будівельних норм", - написав Сагайдак.

Виявляється, 17-поверхова будівля, де продають квартири, незаконна 

Він додав, що 22 квітня було складено протокол щодо виконання будівельних робіт без дозвільної документації та опитані будівельники, які працюють на майданчику.

А представникам інвесторів будівництва роз’яснили негативні наслідки протиправних дій в разі продовження будівництва.

Сагайдак обіцяє, що будівництво буде закрите

"Ми як і раніше будемо заривати всі незаконні котловани, закривати будівництва у будь-який спосіб. Будівельна мафія має бути знищена! Фігуранти гучної афери мають бути покарані!", - наголосив Сагайдак.

Водночас на сайті забудовника продовжують продавати квартири 

Як відомо, у січні міліція зупинила будівництва житлових комплексів "Перлина Троєщини", "Сосновий бір", "Східна брама" та "Мозаїка", які здійснюються без дозвільних документів. На самобудах було вилучено будівельну техніку. Однак роботи у "Сосновому бору" тривають.

Як відомо, у Дарницькому районі столиці триває демонтаж незаконного будівництва по вулиці Здолбунівській.

Заступник голови КМДА Павло Рябікін та депутат міськради Олена Єскіна заявляють, що в Києві більше 140 незаконних будівництв. 

Київрада встановила відповідальність для голів департаментів Київської адміністрації, які допустили незаконні забудови в столиці.

Фото з Facebook Іллі Сагайдака та Святошинської РДА

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ