Кличко пригрозив звільненням головам районів за сміття і МАФи


Голови районів, які не виконуватимуть розпорядження щодо наведення ладу у столиці, будуть звільнені.

Про це під час наради з головами районів з питань життєдіяльності міста заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

"Я не буду обмежуватися лише доганами. У нас колосально мало часу, щоб навести лад з незаконними забудовами, захопленнями земельних ділянок, МАФами, незаконними газовими заправками та парковками. Відмовки про те, що ми отримали столицю у такому стані, і це нам дісталося від "попередників", - не проходять", - сказав міський голова.

Він додав, що районні керівники мусять навести лад з незаконними забудовами, самозахопленнями землі громади, незаконною торгівлею, "або доведеться шукати іншу роботу".

"Якщо ви не можете впоратися самостійно – звертайтеся за допомогою. Але, якщо очільник району не вирішує проблему і не звертається за допомогою до влади міста та правоохоронців – він не відповідає займаній посаді", - наголосив Кличко.

Як відомо, 21 квітня Кличко виніс догану голові Голосіївського району Андрію Мельнику та звільнив керівника місцевого благоустрою Валерія Григораша через звалища сміття у районі.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ