У Гідропарку відкриють нові атракціони і клуб знайомств



Фото vk.com

У столичному парку культури і відпочинку "Гідропарк" закінчують монтаж нових атракціонів.

Вони повинні були запрацювати вже на цьому тижні, але через бюрократичну тяганину відкриття сезону перенесли на 1 травня, пише "Сегодня".

Наразі повністю зібрані і встановлені центрифуга, ланцюгова карусель, маятник, "божевільний поїзд", батут "Три богатирі", американські гірки.

Також закінчується монтаж автодрому, скейт/ролер парку. А 25 квітня відкриє свої двері "кімната страху".

Крім того, у Гідропарку з’являться і нові розваги: танцювальна платформа "Крейзіденс"  та гойдалка "Екстрім" на 16 посадочних місць. Її особливість у тому, що вона рухається одночасно в декількох напрямках – вправо, вліво, а також навколо своєї осі.

Атракціон "Екстрім". Фото "Сегодня"

Через складну економічну ситуацію ціни на атракціони залишилися на рівні минулого року, але і це наразі недешево.

За один дорослий квиток потрібно буде віддати 35-50 гривень, за дитячий – 20-25 гривень.

На території КП "Гідропарк", яка займає 17,5 га, крім атракціонів, діє спортивний майданчик для тенісу, великого тенісу, бадмінтону, городки (20% послуг надаватимуться безкоштовно пенсіонерам та ветеранам), боксерський клуб і майданчик для гри в пейнтбол.

За словами в. о. гендиректора парку культури і відпочинку "Гідропарк" Миколи Чалого, за рахунок меценатів функціонує танцювальний майданчик клубу "Життєлюб", де збираються літні люди.

Продовжить роботу і клуб "Життєлюб". Фото bagnet.org

Наразі тривають переговори з інвестором щодо відкриття такого клубу для молоді.

"Я собі так бачу: якщо людина самотня, а для клубу у неї недостатньо грошей, то наш майданчик зможе стати місцем, де вона зможе знайти собі другу половинку. За прикладом тих, що існували в кінці 1980-х років. Я вже й приміщення для цих цілей пригледів", – розповів Чалий.  

Також у Гідропарку може з'явитися літній кінотеатр – його уже не перший рік намагається відкрити київський бізнесмен Гарік Горогодський.  

"У мене дуже багато планів і задумів щодо Гідропарку. Я вже давно планую відкрити там літній кінотеатр, в якому безкоштовно крутилися б старі-добрі фільми. Якщо міська влада дасть мені зелене світло – вже цього літа кінотеатр з'явиться", - сказав Корогодський.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ