"Київенерго" погрожує киянам відключити гарячу воду за борги. ФОТО



ПАТ "Київенерго" розвісило на столичних будинках повідомлення про можливе відключення споживачам гарячої води, якщо вони не погасять борги за тепло і водопостачання.

Про це у Facebook повідомила депутат Київради Олена Галушка.

У "Київенерго" відзначають, що наявність заборгованості мешканців будинку негативно позначаться на розрахунках компанії за природній газ, закупівлю паливних ресурсів та технологічного устаткування.

"У разі непогашення заборгованості компанія "Київенерго" із завершення опалювального сезону буде вимушена припинити надання послуги з гарячого водопостачання", - наголошується у повідомленні.  

Фото Олени Галушки

Водночас Галушка надіслала до гендиректора "Київенерго" Олександра Фоменка депутатське звернення, де нагадала, що Київрада заборонила відключати мешканцям воду, газ чи світло за борги.

"Це рішення є обов’язковим для виконання всіма підприємствами, установами та організаціями незалежно від їх форм власності та підпорядкування у місті Києві", - наголосила Галушка.

Варто відзначити, що за даними Київської адміністрації, столичні жителі сумлінно сплачують за комунальні послуги. Зокрема, у січні цього року рівень оплати киянами житлово-комунальних послуг з урахуванням боргів склав понад 114%.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ