У Києві хочуть створити єдиний електронний простір iHealth


Столична влада має намір створити єдиний міський електронний простір iHealth.

Про це під час відкриття VI Міжнародного медичного форуму "Інновації в медицині – здоров’я нації" 15 квітня заявив заступник голови Київської адміністрації Михайло Радуцький.

"Враховуючи сучасний євроінтеграційний рух України, що вимагає адаптації медичних та інформаційних технологій і законодавчої бази охорони здоров’я до відповідних вимог Євросоюзу, вкрай важливим є активне впровадження інновацій у практичній медицині", - цитує чиновника сайт міської влади.

Радуцький додав, що планується створення єдиної електронної бази, електронної реєстратури, електронного рецепту та лікарняних листів. Це, на думку чиновника, дозволить не лише оптимізувати роботу лікарів і лікарняних закладів, а й значно пришвидшить отримання медпослуг.

VI Міжнародний Медичний Форум "Інновації в медицині – здоров’я нації" триватиме з 15 до 17 квітня у Виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". Захід об’єднає одразу декілька спеціалізованих виставок та семінарів для обміну досвідом і підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров’я.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ