Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/552ce8d74eb6f/
Українська правда
Київ

Один із входів до метро "Позняки" після пожежі закрили для пасажирів. ФОТО

14.04.2015  13:15

Один із входів на станцію метро "Позняки" постраждав від пожежі, що трапилася 13 квітня на проспекті Бажана. Вестибюль №1 буде зачинено для пасажирів до завершення відновлюваних робіт.

Про це повідомила прес-секретар столичної підземки Наталія Макогон.

За її словами, вогнем знищено накриття над переходом до станції метро та облицювальні матеріали.

 

"Після гасіння пожежі рятувальниками, метрополітенівці доклали максимум зусиль аби відновити роботу станції у звичайному режимі. Однак залишки торгових конструкцій несуть реальну загрозу безпеці пасажирів, тому даний вхід не буде працювати, поки власники кіосків будуть проводити демонтажні роботи", - сказала Макогон.

Вона додала, що пожежа сталася не на території метрополітену.

 

За словами начальника підземки Віктора Брагінського, станція "Позняки" - одна з найнавантаженіших у столиці.

"Нею користується близько 45 тисяч пасажирів щодня. І це велике щастя, що ніхто з людей не постраждав. Водночас підприємство отримало збитки, розмір яких зараз визначається. Тим часом, пасажири певний час не зможуть користуватися одним з входів, що звичайно ж спричинятиме деякі незручності", - сказав директор метро.

Він додав, що даний випадок у черговий раз показав небезпеку розміщення МАФів не лише на балансовій території метрополітену, а й поза нею – біля входів та виходів у підземні переходи.

Як відомо, пізно ввечері 13 квітня сталася пожежа у торгових павільйонах на проспекті Бажана. Вогонь знищив низку МАФів, а також накриття над переходом до станції метро.

Фото з сайту метрополітену

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.