У столиці стартував конкурс соціальних стартапів



Фото з сайту Фестивалю

У Києві розпочався конкурс на найкращий міський стартап року –  Best Urban Social Startup, призовий фонд якого складає 200 тисяч гривень.

Як повідомляє сайт міської влади, подати проект можна на сайті Фестивалю проектів міського розвитку "PRO місто" до 18:00 10 травня.   

Метою конкурсу "Best Urban Social Startup" є визначення та подальша підтримка кращих стартапів (проектів на стадії ідеї), які вирішують конкретні проблеми міського життя, відповідають на актуальний суспільний запит та спрямовані на покращення громадського простору Києва.

Відбір фіналістів та обрання переможця відбуватиметься у відкритий та зрозумілий спосіб – за допомогою onlin-голосування.

Підсумки  голосування підіб’ють 10 травня. Журі врахує їх як додатковий голос під час визначення 10 фіналістів під час сесії, що відбудеться 11-12 травня.

28 травня у рамках Фестивалю проектів міського розвитку "PRO місто" (проходитиме в Києві 29-31 травня – ред.) відкриється виставка 10 проектів, що вийшли у фінал, а 31 травня фіналісти презентуватимуть їх перед журі та громадою.

Переможець конкурсу та лауреати премій від партнерів визначать за результатами публічних презентацій.

Як відомо, 6 квітня розпочалося народне голосування за кращі проекти Міжнародного відкритого конкурсу "Територія Гідності".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ