У центрі Києва посилили охорону


7 квітня у Києві міліція ввела посилений режим охорони громадського порядку у зв’язку з проведенням заходів за масовою участю громадян.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС  у Києві.

Для охорони державних установ – Адміністрації президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів, а також прилеглої до них території та центральної частини міста, залучено понад 2,5 тисячі міліціонерів та бійців Нацгвардії.

Також працівники київської Державтоінспекції здійснюватимуть нагляд за дорожнім рухом.

Правоохоронці закликали організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно в правовому полі, з дотриманням вимог чинного законодавства.

"Просимо поводитися цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації та не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони громадського порядку", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, під Верховною Радою збирають підписи за створення ТСК щодо перевірки інформації про корупцію у Кабінеті міністрів Арсенія Яценюка.

Також там продовжують мітингувати люди, які виступають за реструктуризацію валютних кредитів, – вони мають символіку "Громадського контролю банків".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ