У Кличка запевняють, що незаконне будівництво біля озера Глінка зупинили. ФОТО


6 квітня міська влада разом зі столичною міліцією зупинила незаконне будівництво поблизу озера Глінка у Печерському районі Києва.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Відзначається, що після нетривалого опору охорони будмайданчика співробітники Департаменту благоустрою та фахівці КП "Київблагоустрій" демонтували ворота, встановлені на самовільно захопленій земельній ділянці.

"Сьогодні ми припинили незаконне будівництво біля озера Глінка – це лише перший крок у боротьбі із самовільною забудовою у столиці. З такими злочинними спробами забудувати Київ ми будемо надалі боротися, заручившись підтримкою правоохоронних органів", – запевнив заступник голови КМДА Павло Рябікін.

 

Він також наголосив, що усі сигнали, які надходять до міської влади від журналістів, громадських активістів і просто небайдужих киян, столична влада перевірятиме.

 

Наразі міські служби демонтували паркан, який зведено забудовником поблизу озера, продовжується вивезення будівельної техніки на штраф майданчик, на місці працює слідчо-оперативна група МВС.

 

За словами очільника столичної міліції Олександра Терещука, за фактом самоуправства буде порушено кримінальну справу та передано матеріали до прокуратури і суду.

Фото з Facebook керівника Департаменту благоустрою Дмитра Білоцерковця та сайту КМДА

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ