Начальник міліції Києва назвав конфлікт на будівництві "проплаченою акцією"



Фото: ВО "Свобода" в Київраді

Начальник Головного управління МВС у Києві Олександр Терещук вважає, що конфлікт, що стався увечері 1 квітня на будівництві в Дніпровському районі міста, є проплаченою акцією.

Про це він заявив на брифінгу, повідомляють "Українські новини".

"Мене дивує те, що на будівництві були люди з Переяслава, Білої Церкви... не жителі району. Поряд стояла машина, з якої видавали гроші учасникам акції", - заявив він.

"Що загального у всіх цих конфліктах? У акціях беруть участь одні й ті ж громадяни з Київської області", - додав Терещук на засіданні Київради 2 квітня

Крім того, він сказав, що під час конфлікту були поранені 2 людини, один з них – міліціонер, отримав поранення травматичної кулею в обличчя і зараз перебуває в реанімації.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба Київради, у місті утворилась непроста ситуація із незаконними забудовами.

За останні два тижні катастрофічно загострилися стосунки між забудовниками та мешканцями прилеглих будинків на вул. Волгоградській, 25, Звіринецькій, 72, та Микільсько-Слобідській, 7.

"Вже відкрита кримінальна справа. Зброя вилучена. До Мінюста направлений запит щодо скасування реєстрації та вилучення ліцензії на дану забудову. Сил і засобів для цього в мене достатньо", - прокоментував Терещук стрілянину на вулиці Микільсько-Слобідській.

Як відомо, 1 квітня один міліціонер отримав поранення під час стрілянини на будівництві у Дніпровському районі Києва.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ