Директор "Київавтодору" звільнився. Депутат каже про зловживання на 7 мільйонів. Оновлено


Міський голова Віталій Кличко звільнив з посади генерального директора комунальної корпорації "Київавтодор" звільнено Володимира Жукова. 

Про це повідомляє УНІАН.

Згідно з документом №117, Жукова звільнено за власним бажанням з 16 березня.

Виконання обов’язків гендиректора "Київавтодора" з 17 березня тимчасово покладено на заступника Жукова Олександра Густєлєва.

Водночас, як повідомив депутат Київради від Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Вовченко у Facebook "голову "Київавтодору" звільнили по тихому".

"Наказ на звільнення Володимира Жукова датований ще 16 березня 2015 року. При цьому прощання з корупціонером відбулося без зайвого розголосу, адже не так давно Володимир Жуков був депутатом від "УДАРУ"", - написав Вовченко.

Він нагадав, що 20 лютого робоча група Київради відзвітувала про грубі порушення на цьому підприємстві.

"Так, за 9 місяців 2014 року через завищені ціни на сіль КК "Київавтодор" переплатив посередникам близько 4,5 мільйона гривень, а через завищені ціни на пальне в кишенях посередників осіли 2,4 мільйона гривень", - написав депутат.

Скриншот з Facebook 

Він додав, що також робоча група виявила конфлікт інтересів. Зокрема, було встановлено родинні зв’язки між основними виконавцями робіт і директором КК "Київавтодор" Володимиром Жуковим.

"При наявності 12 власних комунальних підприємств 95% робіт з поточного ремонту виконувала компанія, близька до генерального директора корпорації.. Знаючи наперед результати перевірки, пан Жуков швиденько спакував валізи", - написав Вовченко.

Як відомо, Жуков був призначений на посаду гендиректора "Київавтодору" у травні 2014 р.

Також Жуков очолював корпорацію у період з 1998 року до 2007 року.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ