Кличко пригрозив забрати землю в орендарів, які не прибирають свої ділянки


Столична влада переглядатиме умови оренди чи права власності з орендарями і власниками землі, які не прибирають свої території.

Про це 30 березня заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє сайт політика.

Він доручив головам районів зустрітися з усіма власниками і орендарями землі і зобов'язати їх прибрати території після зими.

"Ось бачимо засмічені схили Протасового Яру. Кажуть, це територія в приватній власності. Якщо земля перебуває у приватній власності і територія не прибирається… ми будемо переглядати умови, на підставі яких вони є власниками чи орендарями цієї території", - сказав міський голова.

"Якщо не можете вийти на власника, будемо виносити ці питання на сесію Київради, розривати договори оренди чи в судах оскаржувати право власності", - звернувся Кличко до голів районів.

Як відомо, 16 березня мер Києва Віталій Кличко доручив районним очільникам, підрозділам з благоустрою негайно прибрати місто, щоб дороги, тротуари, двори та сквери столиці "блищали" до Великодня.

Згодом РДА повідомили, що напередодні Пасхи у столиці пройде низка міських толок, до яких закликали долучитися усіх небайдужих киян.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ