"Київхліб" каже, що знищує газони своїми кіосками через бабусь і машини


ПАТ "Київхліб" заявляє, що встановлює кіоски на міських газонах у зв’язку з тим, що малозабезпечені мешканці просять якомога швидше забезпечити їх "соціальним хлібом".

Про це повідомляє сайт компанії.

"Просимо громадськість поставитися з розумінням щодо тимчасових незручностей, пов’язаних із технічними моментами встановлення цих кіосків.

Строки програми по встановленню фірмових магазинів критично стислі. До дирекції "Київхліб" невпинно надходять дзвінки від пенсіонерів та представників інших малозабезпечених верств населення з проханням встановлювати кіоски якнайшвидше", - йдеться в повідомленні.

При цьому у компанії наголосили, що часто місця дислокації, попередньо погоджені з міською владою, виявляються зайнятими.

"Також ми зіткнулися з тим, що роботі маніпулятора, який встановлює павільойн, часто заважають приватні авто, припарковані так, що під’їзди до місця встановлення є заблокованими", - наголосили у "Київхлібі".

У компанії запевнили, що "це тимчасове явище".

"В обов’язковому порядку буде проведено заходи з благоустрою: кіоски не будуть стояти на зеленій зоні, на люках і таке інше", - підсумували у "Київхлібі".

Як відомо, столичні мешканці обурилися, що кіоски "соціального" хліба "Київхліб" ставить просто на міських газонах.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ