У Києві на проспекті Перемоги – будівельний конфлікт, є постраждалі


Біля будівельного майданчика на столичному проспекті Перемоги стався конфлікт між представниками громадськості та представниками забудовника.

Як повідомляє прес-служба київської міліції, близько 21:50 у п’ятницю на спецлінію "102" надійшло два повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що до них звернулися два громадянина з тілесними ушкодженнями.

Зі слів потерпілих, вони отримали ушкодження під час сутички. Один з чоловіків пояснив, що невідомий кинув цеглиною, яка потрапила йому в голову. Інший розповів, що отримав травму від пневматичної зброї.

Після опівночі стало відомо, що до лікарів звернувся ще один потерпілий. Як пояснив медикам, у нього потрапила кинута невідомим цеглина.

Потерпілим надали медичну допомогу.

Начальник ГУ МВС у Києві Олександр Терещук попросив громадян заспокоїтися, вирішити проблему без загострення конфлікту та у правовому полі.

Також керівник столичної міліції запропонував усім охочим та постраждалим звернутися до Святошинського райуправління, написати заяви. Правоохоронці обов’язково проведуть ретельну перевірку, запевнив Терещук.

За адресою працює слідчо-оперативна група Святошинського райуправління київської міліції.

Крім того, для урегулювання конфлікту на місце прибули керівництво райдержадміністрації та столичної міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ