Працівницю "Київобленерго", яка облаяла споживачів, звільнили


ПАТ "Київобленерго" звільнило працівника Бородянського районного підрозділу Наталію Максюту, яка на прийомі облаяла споживачів.

Про це повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю ПАТ "Київобленерго" Світлана Вітмер.

Вона відзначила, що повідомлення про інцидент, що стався 19 березня в Бородянському РП, було перевірено, факти неналежного ставлення працівника до споживачів підтвердились.

"Керівництво ПАТ "Київобленерго" офіційно заявляє, що подібне ставлення до споживачів є неприпустимим. За результатами службового розслідування, того ж дня, співробітницю РП Наталію Максюту було звільнено з посади за порушення внутрішніх правил компанії", - заявила Вітмер.

Вона додала, що фахівці з обслуговування Бородянського РП пройдуть позачергову перевірку.

"Керівництво компанії висловлює жаль та приносить щиросердечні вибачення пані Сокуренко та всім споживачам, які стали свідками цього прикрого інциденту. Повага та коректне ставлення до споживачів та їхніх проблем є головним пріоритетом для Компанії", - наголосила вона.

Вітмер додала, що споживачі завжди можуть залишити свої побажання щодо обслуговування співробітниками ПАТ "Київобленерго" за телефоном цілодобового Кол-центру (044) 459-07-40.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ