Резніков: Є всі шанси, що бюджет Києва-2015 буде виконано


Бюджет Києва на 2015 рік, порівняно кошторисами попередніх років, абсолютно збалансований, і є всі шанси, що його буде виконано.

Про це заявив секретар Київради Олексій Резніков, повідомляє сайт міськради.

"Наш бюджет абсолютно збалансований. Тут немає роздутих дохідної та видаткової частин. Була установка від мера – програми, які неможливо закінчити цього року, фінансуватися не повинні", - сказав чиновник.

Він додав, що єдині кошти, виділені в бюджеті на те, що не буде добудовано цього року, - це "консервація Подільського мостового переходу, щоб він не впав".

Що ж до виконання бюджету, то, за словами Резнікова, у січні-лютому реальних надходжень по податку на дохід фізичних осіб вже надійшло 1,089 мільярда гривень, при запланованих на цей період 919, 358 мільйона гривень.

За перші два місяці надходження від податку на прибуток підприємств становлять 207 мільйонів при запланованих 129 мільйонах. Податок на нерухомість – 5,5 мільйона гривень при запланованих 27 тисячах гривень. Земельний податок – 118 мільйонів зі 108 мільйонів гривень запланованих.

"Не скрізь, звичайно, йде випередження планів. Наприклад, від продажу землі ми отримали всього 8 мільйонів, хоча планували 67 мільйонів. Але по основних статтях доходів – трохи більше, ніж планували. Не скажу, що ми будемо в достатку, але якщо правильно рухатися, повинні вистояти", - підсумував Резніков.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ