Резніков: Дерибану в Київраді немає і бути не може



Фото з Facebook Олексія Резнікова

Київрада, яка в останні роки асоціювалася з дерибаном землі, сьогодні абсолютно змінилася.

Про це заявив секретар міськради Олексій Резніков, повідомляє прес-служба Київради.

"Київрада останні десятиліття асоціювався з органом, головним завданням якого є скандальна дільба дорогої київської землі. Проте, зараз абсолютно все помінялося", - сказав Резніков.

Він запевнив, що як людина, яка організовує роботу президії, не включає до порядку денного рішення, які не відповідають регламенту і не пройшли всі комісії.

"Усі проекти вивішуються на сайті Київради, в тому числі земельні. Тобто, часу, щоб опротестувати будь-яке потенційно скандальне рішення, більше ніж достатньо. Включити до порядку щось "з повітря" стало просто неможливо", - запевняє секретар Київради.

Резніков також зазначив, що з "приводу так званого дерибану землі скандалів немає і бути не може".

"Абсолютно всі проекти рішень обговорюються на президії усіма фракціями – і великими, і малими. Коли мене Віталій Володимирович запрошував в команду, він сказав, що в першу чергу хоче змінити образ Київради, яка міцно асоціюється з корупцією та дерибаном", - сказав секретар міськради.

Він відзначив, що це нескладно, бо "це всього лише питання процедури".

"Раніше скандали із землею виникали, тому що ця процедура порушувалася – вносилися з голосу якісь кадастрові справи. Більш того, за ці питання "голосували" депутати, яких і в залі не було в той момент! Перше, що я забезпечив у Київраді, - присік кнопкодавство", - сказав Резінков.

"Як тільки бачу, що візуально 61 чоловік відсутній в залі, оголошую перерву через відсутність кворуму, і прошу співробітників витягнути картки зі слотів і передати їх мені в президію. Якщо виключити кнопкодавство, то протягнути скандальний питання вже складніше", - додав він.

Секретар Київради також підкреслив, що жодне засідання земельної комісії не проходить без представників громадськості.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ