Кличко наказав головам районів ввімкнути ліхтарі у дворах Києва


Голови районів спільно з "Київенерго" і "Київсвітло" повинні забезпечити належне освітлення столичних вулиць, зокрема прибудинкових територій.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції освітлення вулиць Києва у Дніпровському районі столиці, повідомляє прес-офіс політика.

"Не треба чекати, поки мер з рейдом проїде по вулицях. Скарги киян на неналежне освітлення є, і за це в кожному районі відповідає, в першу чергу, голова району. Він має звертатися до організацій, які повинні забезпечувати освітлення вулиць. З голови району питатиму!", - наголосив мер.

Він додав, що районні очільники повинні скласти повні списки вулиць, де немає освітлення, де стоять непідключені ліхтарі та де лампи не замінені на енергозберігаючі.

Ці списки необхідно передати заступнику мера Петру Пантелеєву, а також "Київенерго" та "Київсвітло".

Водночас Пантелеєву Кличко доручив якнайшвидше забезпечити освітлення вулиць Києва і взяти цю ситуацію під особистий контроль. 

Мер також розповів, що столична влада запустить проект художнього освітлення будівель. Зокрема підсвітять історичні будинки у центрі Києва.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ