Депутат Кличка заявляє, що її взяли в заручники на незаконному будівництві


Міліція Шевченківського району Києва почала розслідувати незаконне утримання невідомими депутата Київради від фракції "УДАР-Солідарність" Олени Єскіної.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві.

Відзначається, що 12 березня міліція отримала 3 повідомлення про те, що по вулиці Глибочицькій, імовірно, проводяться незаконні будівельні роботи.

"На місці події депутат міської ради пояснила працівникам міліції, що близько 10.00 приїхала на вулицю Глибочицьку для перевірки законності проведення будівельних робіт.

Через півгодини до міліції надійшло ще одне звернення про те, що будівельники зачинили ворота і утримують жінку на території майданчику та не пускають до неї журналістів", - відзначили в міліції.

Коли на місце прибули правоохоронці, ворота були відчинені, депутат міської ради разом представниками одного з телеканалів знаходилася на території будівництва.

Інформацію, викладену в двох заявах, внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського рай управління міліції. Триває перевірка.

Як повідомила сама Єскіна у Facebook, її утримував у заручниках громадянин Російської Федерації, яким має намір зруйнувати легендарну гору Щекавиця "шляхом зведення 5-ти багатоповерхових монстрів".

"Це перший раз, коли представники забудовника мене вирішили взяти в заручники, причому на території ділянки, яка знаходиться в комунальній власності", - написала Єскіна.

"Забудовник з Москвії чи з Вірджинських островів на ділянці 1,074 га, в історичній зоні Щекавиці, збирається побудувати П'ЯТЬ 25-ти поверхових монстрів! Крім того, він користується не 1.074 га, а всією ділянкою – у 2 га, доступ до якої закрив воротами", - обурилася депутат. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ