У Кличка кажуть, що батареї смажитимуть, поки і вночі не потепліє



Фото vppress.ru

Опалення в Києві можуть відключити, коли середня температура упродовж трьох днів не буде падати нижче +8 градусів.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"Міська влада прагне зекономити такі цінні для нас енергоресурси і кошти, які мешканці столиці платять за опалення, тому готова завершити опалювальний сезон за умови досягнення оптимальних температурних режимів", – заявив чиновник.

"Як тільки, згідно з чинним законодавством, буде зафіксовано оптимальні температурні показники, ми готові будемо вимкнути опалення", – додав він.

При цьому у КМДА зазначили, що у випадку занадто високої температури у оселі слід, перш за все, з’ясувати причини цієї ситуації, враховуючи характеристики будинку, рівень проведених заходів утеплення, факти перепроектування окремих квартир тощо.

У разі виникнення запитань необхідно звернутися до контакт-центру міської влади – 1551 або ПАТ "Київненерго" за номером 1588 зі стаціонарного телефону або (044) 202-1588 з мобільного.

Як відомо, столичні мешканці відзначають, що з приходом тепла батареї у кімнатах стали гарячішими. Споживачі відзначали, що наразі, коли денна температура сягає 11 градусів тепла, можна було б відключати опалення і зекономити кошти та енергоресурси.

За даними Українського Гідрометцентру, у найближчі дні у Києві очікується дощ з мокрим снігом. Температура вночі від 2 до 5 градусів тепла, удень – до 6-8 градусів з плюсом. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ