У Кличка запевняють, що займатися бізнесом в Києві безпечно


Займатися бізнесом в Києві безпечно і прибутково, а міська влада відкрита для співпраці з іноземними інвесторами.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов під час відкриття презентаційного стенду Києва на Міжнародній виставці з нерухомості МІРІМ-2015 у Каннах, повідомляє сайт міської влади.

Він відзначив, що у багатьох іноземних бізнесменів склався стереотип, що вести справи у Києві ризиковано через корупцію та бюрократію.

"На сьогодні ми показали, що активно працюємо над створенням сприятливого інвестиційного клімату, а нинішній Київ – це місто, яке позбавлено тіньових схем минулої влади, займатися бізнесом тут безпечно і прибутково", – наголосив Ніконов.

Зокрема, підкреслив чиновник, столичній владі вже вдалося побудувати нову модель співпраці з інвесторами, яка дозволяє уникнути контакту з численними чиновниками та унеможливлює корупційні ризики.

"Інвестори отримали можливість зосередитися виключно на реалізації свого проекту. Їх спілкування з чиновниками зведено до мінімуму: оформлення всієї документації та вирішення питань з державними структурами здійснює оновлене Київське інвестиційне агентство", – підсумував Ніконов.

Як відомо, міжнародна виставка з нерухомості МІРІМ-2015 проходить з 10 до 13 березня в Каннах, Франція. Стенд інвестиційних проектів Києва було відкрито 11 березня за участю мера Віталія Кличка.

Загалом, упродовж трьох днів столична делегація планує представити на розгляд інвесторам 50 проектів на загальну суму інвестицій 22 мільярди гривень.

Водночас, за свлоами екс-заступника голови КМДА Руслана Крамаренка, саме ці проекти він возив на виставку МІРІМ 2 роки тому.

При цьому Крамаренко додав, що у 2013-му році землю під Індустріальний парк не змогли виділити, бо за це рішення не голосувала партія нинішнього мера "УДАР". 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ